tiistai 1. elokuuta 2023

Viro 27-30.7.23


 Automatka Viroon

Eckerölinella mentiin ensiksi Tallinaan josta ajoimme pikku tavaratalo mutkan kautta (Depo) kohti Parnua. Parnussa yövyimme AirBNP asunnossa ja tapahtumiin kuului lähinä soppailua ja beachilla käymistä. Mainitsemisen arvoista lienee, että kokeilin ensimmäisen kerran elämässäni Boltin scootteria (ei varsinaisesti scootteri, mutta potkulaudan tapainen joka kulkee 25 km tunnissa ja laskuttaa joka minuutista. Parnussa ilmat eivät olleet ideaalisia eli vähän tuli vettä, mutta välissä myös aurinkoa. Kaupoissa huomasimme myös, että juma siellähän on tarjolla aivan kovaa alkoa, tämähän ei nyt juuri minua kiinnosta. Pari photoa yllä olevaan perustuen.





Parnussa vain yksiyö jonka jälkeen kohti Tallinaan Keila nimisen paikan kautta, mainostetaan vesiputouksilla joskin ne oli vaatimattomia. Hienoa paikka silti eli käymisen arvoinen. 



Virossa käytiin shoppailemasssa eli Viru keskuksessa johon siis parkkeerattiin ja käytiin tyhjentämässä tiliä (brandi tietoiset lapset ... poika nyt ainakin ovat kalliita, ehkä aivan hyvä toisaalta). Täältä sitten Viimsi kylpylään jossa taas yksi yö. Kylpylässä luonnollisesti aquapark ja saunamaailma olivat erittäin hyviä. Täälläkin vähän dronea lennätin kun muut nukkuivat ... 


Lähtöpäivä, loistavan aamiaisen jälkeen kohti Tallinaa ja shoppaus + ravintola maailmaa. Sitten illalla laivalle ja onnellisesti himaan.



  



Ei kommentteja: